Maskerad

detektivkitSherlock holmes mössadetektivdräkt för barnDetektivdräkt för flickaLeksak förstringsglas

 

Förstoringsglas på maskerad

Att lösa brott är något som fascinerar många och det är därför som många deckarserier har blivit så populära genom åren, men ibland räcker det inte med att titta på tv eller film, ibland behövs något mer. Har du haft en dröm om att få vara detektiv och lösa kluriga brott från början till slut? Eller har du fantiserat om att krypa runt på alla fyra med ditt förstoringsglas och leta efter gömda ledtrådar?

Lev ut detektivdrömmen på maskeraden

Om du ska gå på maskerad kan du göra drömmen eller funderingarna till verklighet för en dag. Här finns allt du behöver för att göra detta och sen är det bara din fantasi som sätter stopp för resten av maskeraden.

Du kan till exempel köpa ett helt detektivkit med en pipa, en keps och såklart ett förstoringsglas. Med detta har du basen till att få en perfekt maskeradutklädnad. Utifrån det här kan du bestämma helt själv vilken typ av detektiv du vill vara genom att välja kläder och andra accessoarer. Vill du smälta in och arbeta inkognito eller vill du göra det på ditt egna vis?

Känner du att du vill vara detektiv men inte vill ha på dig en lång mörk rock som de flesta detektiver man ser på film, så kan du välja den här klänningen med klassiskt utseende. Du kommer fortfarande att känna dig som en detektiv och se ut som en, för vem har sagt att detektiver alltid behöver smälta in? Det som saknas till den här dräkten är dock förstoringsglaset, för hur kan du annars upptäcka ledtrådar och till slut lösa fallet?

Älskar du Sherlock Holmes och fantiserar om att få vara honom och få uppleva allt han gör? Med en vacker pipa i engelsk stil och ett förstoringsglas att alltid ha till hands kommer du kunna spela din roll utmärkt. Varför inte passa på att öva på din brittiska accent medan du är på maskerad för att ännu mer gå in i rollen som din favoritdeckare?

Med de här tillbehören kommer du kunna lösa brottet på nolltid, så alla skurkar får se upp!