Om

Fyndiq

Hos Fyndiq finns ett stort antal produkter samlade från flera olika butiker vilket gör att utbudet av förstoringsglas och luppar är stort. Det finns både från enklaste traditionella handhållet förstoringsglas, med eller utan lampa, till lampor för arbetsbordet med förstoringsglas eller insektsburkar med förstoring för barnen. Allt eftersom butikerna uppdaterar sina produkter dyker nya produkter upp på sidan så det lönar sig att titta in lite då och då.

Fyndiq

 

MyTrendyPhone

Hos MyTrendyPhone finner man framför allt ett stort utbud av tillbehör för mobiltelefonen men också verktyg för att kunna utföra reparationer. Glasögon med förstoringsglas är ett bra hjälpmedel när man ska reparera mobiltelefon, dator eller klocka och finns här med en styrka av 10x, 15x, 20x och 25x. De har inbyggda led-ljus på båda sidorna och förstoringsglaset kan flyttas till flera positioner. En variant av lödningshållare med förstoringsglas finns också vilket underlättar vid lödning. Leveranstiden framgår vid varje vara och beställer man flera produkter med olika leveranstid skickas de var och en separat utan extra kostnad.

 

Kjell & Co

Den främsta inriktningen hos Kjell & CO är mot hemelektronik och tillbehör till dessa. Är man ute efter ett traditionellt förstoringsglas, både med eller utan belysning, så har Kjell & Co flera olika varianter att välja mellan. Större sorter i form av förstoringsarmatur som man fäster i bordet eller ställning för att löda med krokodilklämmor finns också. Den lilla luppen i fickformat är perfekt att ha med sig väskan då det är hopfällbart. Här finns även en elektronisk lupp med möjlighet att ta stillbilder som sedan kan överföras till en dator.

Se utbud hos Kjell & Co

Klingel

Den här webbutiken har ett varierande sortiment av kläder, smycken, inredning som främst vänder sig mot en mogen målgrupp. Även här finns förstoringsglas, läsglas och en elegant lupp dekorerad med glasstenar och med en kedja för att hänga den som ett halssmycke. Det smarta lilla förstoringsglaset med magnet fäster på alla magnetiska ytor så som kylskåpet där det kan behövas för att kunna läsa på förpackningarna. Förstoringsglaset med ljus är också gjord i en snyggare design med ledljus som ligger runt ytterkanten av förstoringsglaset.

 

Teknikdelar

Det svenska företaget Teknikdelar erbjuder en hel mängd olika reservdelar och tillbehör för framför allt mobiltelefoner och surfplattor. Med lager och kontor i Malmö får man alltid snabb leverans vid beställning. Deras förstoringsglas med pannband är ett bra hjälpmedel för den som till exempel själv vill utföra reparationer. De har även en förstoringslampa att ställa på bordet med ett rejält och bra förstoringsglas

Teknikdelar.se

Teknikdelar

Det svenska företaget Teknikdelar erbjuder en hel mängd olika reservdelar och tillbehör för framför allt mobiltelefoner och surfplattor. Med lager och kontor i Malmö får man alltid snabb leverans vid beställning. Deras förstoringsglas med pannband är ett bra hjälpmedel för den som till exempel själv vill utföra reparationer. De har även en förstoringslampa att ställa på bordet med ett rejält och bra förstoringsglas

Lampgallerian

Kontorsgiganten

Med ett stort utbud av kontorsmaterial och försäljning via internet satsar Kontorsgiganten på låga priser och snabba leveranser. Man behöver inte ha företag för att handla där utan det är tillgängliga för alla. Den som söker ett traditionellt förstoringsglas utan belysning och som förstorar 2 gånger finner det här till ett pris motsvarande nästan hälften av det man hittar i en vanlig butik.

Kontorsgiganten

Partykungen

Sedan lanseringen av Partykungen på internet under hösten 2009 har företaget vuxit betydligt. Som namnet avslöjar så är det främst tillbehör till festligheter som finns i sortimentet. Här finns maskeradkläder och presenter för alla tillfällen. Som till exempel ett kit bestående av pipa och förstoringsglas att matcha Sherlock Holmes. Vill man enbart ha förstoringsglaset går det också bra förstås eller något av de andra detektivkiten.

Partykungen

Uttaget

Passionen för inspirerande belysning för att passa alla rum i hemmet, alla smaker och tillfällen är det här företagets mål. De vill lysa upp människors liv och hem på många olika sätt. Deras funktionella och snygga bordslampor med förstoringsglas och belysning är den del av detta. De har tre varianter för att fästa i bordet och en som kan flyttas runt eller bara låta stå där den är.

Uttaget.se

Inky

Den som letar efter bläck och toner hittar dem här till bra priser. Hög kvalitet, garanti och öppet köp är en självklarhet för dem. Internetbutiken är öppen dygnet runt och beställningar skickas vardagar inom hela Sverige. Under kategorin skrivbordprodukter finns ett traditionellt förstoringsglas med en diameter på 90 mm med svart skaft och en förstoring upp till två gånger. Priser är betydligt lägre än i butik.

Inky

Buildor

Internetbutiken lanserade i början av 2013 med syfte att göra det enklare att köpa byggvaror. De säljer både inredning och byggvaror till låga priser och med snabb leverans. Sedan hösten 2015 är de även en del av Byggmax. Förstoringsglas är kanske inte det första man tänker på när det gäller byggmaterial men här erbjuds både lampor med förstoringsglas och mer avancerade verktyg så som en inspektionssats i tre delar med förstoringsglas, magnet och inspektionsspegel.

Buildor

Smarta Saker

Som namnet avslöjar så är det fokus på smarta saker som underlättar i vardagen som det här företaget satsar på. Här presenterar man också en mängd svenska innovationer som man inte alltid hittar på andra ställen. Den som söker efter förstoringsglas hittar förutom ett i kreditkortsformat också en förstoringsskärm för smartphones. Den smarta fästingbortplockaren med förstoringsglas gör det enklare att få bort de små odjuren och spegeln med förstoring passar bra i badrummet.

Smarta Saker

Stor & Liten

De flesta känner till leksaksbutiken Stor & Liten då den funnits sedan 1975 med butiker över hela landet. Hösten 2011 lanserade de sin internetbutik som erbjuder möjligheten att istället sitta hemma i lugn och ro och beställa. Här finns ett set för den som vill vara hemlig agent med allt från detektivbricka till förstoringsglas. Under kategorin dockor finns tillbehör för att utforska naturen med förstoringsglas eller vara veterinär och med förstoringsglaset kunna undersöka djuren som söker vård.

stor&liten

Teknikmagasinet

Redan 1989 öppnade Teknikmagasinet för första gången i Skärholmens centrum. Teknik och hobby är det man satsar på och i sortimentet finns både kända märken som billigare alternativ. I internetbutiken finns ett stort utbud, inte bara inom teknik och hobby utan också inspiration för den som söker roliga eller annorlunda presenter. De har traditionella förstoringsglas med belysning och en lupp med belysning och en enklare modell utan.

Teknikmagasinet

Ginza

Ginza startade upp som skivbutik i ett garage i Alingsås. Nu, femtio år senare, har butiken utökat betydligt. Musiken finns kvar men på lagret har den fått sällskap av 30 000 produkter inom elektronik, hushåll, sport & fritid, böcker och mycket mer. Med ett så stort utbud finns det flera olika förstoringslampor att välja mellan och för de minsta finns en spännande bok om Miffys förstoringsglas.

Apomera

Light in The Box

Outnorth

Svensson i Lammhult

CDON

LifeStyleStore