Samarbetspartners

 

Förstoringsglas.se är en samlingssida där förstoringsglas presenteras från flera olika E-butiker. Affärsmodellen är affiliate vilket betyder att butikerna inte betalar någon fast avgift för att vara med på denna portal. Om du hittar ett förstoringsglas som du vill köpa och klickar på länken vid produkten kommer du dirigeras till gällande butik. Skulle ett köp sedan genomföras ges en mindre ersättning från E-butiken till oss som driver denna sida. Tack vare det kan sidan byggas upp, uppdateras och göras större med tiden. Du som kund betalar aldrig något för att ta del av vår information och du betalar heller aldrig något till oss vid köp.

Hittar vi förstoringsglas hos företag som vill samarbeta med oss lägger vi in dessa regelbundet. De tre största företagen som vi idag samarbetar mest med är:

VerktygshandlarnVerktygshandlarn säljer verktyg och maskiner med hög kvalité. Här samsas allt från avancerade slipmaskiner till snabbhärdande lim och skruvmejslar. De vänder sig både till privatpersoner och företag som ställer lite högre krav på sina verktyg.

Företaget började med E-handel 2014 och valde tidigt att satsa på ”konkurrenskraftiga priser, endast kvalitetsverktyg, snabba leveranser och god service”.

Inom verktyg är det främst fokus på handverktyg samt så kallade smarta verktyg. Men här finns även ett flertal elektriska verktyg av olika märken och prisklasser.

Kjell o Co – Kjell & Co är det företag som har allra flesta förstoringsglas på Förstoringsglas.se. Det beror helt enkelt på att de har det bredaste utbudet av de företag som samarbete finns med.

Företaget har som affärsidé att sälja ”tillbehör till hemelektronik”. Deras utbud är därmed extremt stort gällande adaptrar, sladdar, telefonskydd m.m. Utöver det har de även ett stort utbud av mindre verktyg som kan användbara vid reparationer av mindre hemelektronik.

Deras utbud består idag av över 9000 produkter som till största delen säljs över disk i fysiska butiker samt via näthandeln. Företaget finns på 51 orter runt om i Sverige och har även butiker i Norge. Företaget grundades 1988 och har alltså expanderat mycket snabbt.

Smarta SakerSmartaSaker lever verkligen upp till sitt namn då de har udda, innovativa och just smarta saker. Här får bland annat innovatörer och uppfinnare sin chans att marknadsföra sina produkter. En del av deras utbud hittas just enbart hos SmartaSaker medan andra är så smarta att de även säljs hos andra återförsäljare. Oavsett så är det saker som underlättar vardagen – ofta på ett mer genomtänkt sätt. Företaget har en butik i Stockholm men den mesta försäljningen sker via hemsidan. Där går det även att läsa intervjuer och reportage kring deras produkter på hemsidan.