usb mikroskåp

USB Microskop

– Enkel överföring av bilderna till datorn

Ett mikroskop som för över bilden från mikroskopet direkt in i datorn.

Det kan ta bilder med förstoringar alltifrån 20–400 gånger. Med hjälp av verktyget kan både stillbilder och 20 sekunders videoklipp tas, kameran är en två megapixlars Cmos-lins. Mikroskopet har också åtta stycken LED-lampor för belysning.

895 :-

Till Butik
[wpsr_button id="4736"]  [wpsr_button id="4736"]

Produktinfo:

USB-Mikroskopet som låter en se detaljerna direkt i datorn

När man studerar något med ett mikroskop är det ofta intressant att ta bilder för att lättare komma ihåg hur det såg ut och för att kunna komma tillbaka till det. Ett USB-mikroskop underlättar detta genom att bilderna överförs direkt till datorn och att man enkelt och praktiskt kan studera dem direkt och visa andra.

Mikroskopet tar både stillbilder och korta videor, filerna kommer sedan att komma i formatet AVI. ”Capture Software” ingår i köpet för att kunna öppna filerna. Verktyget ansluts via ett USB-uttag till en dator och därefter kan filerna överföras. Datorn fungerar också som laddning för mikroskopet.

Varan fungerar med flera olika operativsystem, Windows 98/2000, XP, Vista och 7 fungerar med USB-mikroskopet. För Apple-datorer fungerar Mac O/S 10,5 och högre med undantag för Snow Leopard.

Verktyget är intressant och roligt att ha som hobby-föremål, man kan bland annat studera mossa eller hårstrån på riktigt nära håll. Inom flera olika yrkesområden finns också stor användning av just USB-mikroskop. Bland annat inom biomedicin, kvalitetskontroller och jordbruk kan den vara till stor nytta. För den som är intresserad av detaljer och att se hur saker fungerar på nära håll är denna produkt ett gott köp.